Anastasia Residence

Amenajarea interioară a apartamentului

Cu toții ne dorim o locuință – fie ea casă sau apartament – perfect adaptată tuturor nevoilor noastre. Dar ideea de „acasă” este mai mult decât o serie de funcțiuni utile – este un set de senzații, un sentiment de siguranță și confort.

Un apartament prinde suflet atunci când obiectele noastre ajung să fie așezate în el, atunci când toate lucrurile care înseamnă atât de mult pentru noi sunt peste tot și își spun povestea.

Știm cât de greu este însă să adaptezi amenajarea interioară a apartamentului la cerintele aflate în continuă schimbare, de aceea credem că profesioniștii pot să facă diferența.

„Fiecare cameră goală este o poveste care trebuie spusă!”

Din sutele de imagini strânse pe Pinterest sau de prin revistele de profil e foarte greu să hotărâm care va fi varianta care se potrivește cel mai bine. Ajutorul unui designer de interior este absolut necesar dacă ne dorim o soluție personalizată 100%. Designerul de interior poate stabili un concept stilistic care să se potrivească perfect nevoilor și gusturilor noastre. Această consultanță ne ferește de riscurile de a face achiziții nepotrivite sau mai grav decât atât, modificări în spațiu care să nu funcționeze. Practic, acest tip de serviciu ne ferește de cheltuieli inutile, de foarte multe frustrări și de foarte mult stres.

Amenajarea interioară a locuinței ține până la urmă de gusturile fiecăruia și credem că cel mai important lucru de urmărit într-o amenajare interioară este ca spațiul creat să funcționeze în conformitate cu stilul nostru de viață și ce ne dorim să însemne pentru noi „acasă”.

Post a Comment