Credem că meritați mai mult!

Anastasia Residence este mai mult despre ceea ce meriți și mai puțin despre ce îți poți permite.

Ansamblul rezidențial este amplasat în cartier Nufărul, Str. General Nicolae Șova Nr. 20, Ap. 6, Oradea, Bihor.

Credem în oameni determinați să se autodepășească, oameni care își doresc mereu mai mult și am dezvoltat acest concept imobiliar pentru a fi alături de ei.

Anastasia Residence e despre ambiție, despre dorința de a fi mereu mai bun și determinarea de a obține ce îți dorești. Noi credem în ceea ce credeți și voi, în faptul că meritați mai mult bine, mai mult respect și lucruri de calitate mai bună.

Toate eforturile noastre s-au dus în a construi un alt fel de apartamente, un alt fel de comunitate, un alt fel de standard, pentru că noi suntem un alt fel de dezvoltatori.

Apartamentele noastre prind viață odată cu voi, așa că sunt croite în jurul viselor voastre și pentru că acasă e un sentiment, simțim împreună!

Pentru noi confortul tău conetează!

Izolare termică

Pentru a realiza izolarea termică a clădirii am ales un termosistem care să ne ofere performanțe excelente în orice condiții. Vom utiliza vată minerală bazaltică rigidă de 10 cm, excelentă pentru termoizolare, protecție la foc, protecție împotriva propagării flăcărilor și protecție fonică.

De asemenea, în cadrul sistemului intră și plăci hidrofobizate, permeabile la vapori și rezistente în mediul alcalin. Acest termosistem este considerat cel mai sănătos sistem de termoizolație pentru clădire și locatari deoarece permite peretelui să respire.

Izolare fonică

Deoarece am înțeles cât de important e nivelul de zgomot din apartament pentru confortul dumneavoastră, am ales să izolăm fonic fiecare apartament. Se vor izola fonic pereții exteriori și interiori, dar și pardoseala și tavanul cu membrană fonoizolantă BlockTec 70.

Această membrană are performanțe excelente de izolare fonică fără a afecta semnificativ grosimea pereților. În ceea ce privește rezistența la foc, întrunește cele mai înalte standarde Euroclass. Această membrană are și calități ignifuge, nu se desprinde și nu răspândește particule lichide în caz de incendiu.

Ascensor performant

Ascensoarele ultraperformante marca Schindler 3300 vor asigura transportul pe verticală în condiții de deplină siguranță și confort. Schindler este unul din cei mai reputați producători de ascensoare la nivel mondial și este unul din numele de referință în ceea ce privește calitatea și performanța.

ALĂTURI DE TINE

Cauți apartamentul perfect?

Căutarea unei locuințe nu e niciodată un lucru simplu, ba câteodată pare cel mai greu lucru pe care trebuie să-l faceți. Pentru că înțelegem ce înseamnă asta, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de servicii ce vor face acest proces ușor și lipsit de stres.

Birou de vanzari: ANASTASIA RESIDENCE
Oradea, Strada General Nicolae Șova Nr. 20, Ap. 6
Tel: 0739 277 344